Μαθήματα

Workathlon: Διαδικτυακό σεμινάριο για το Upselling στο Εστιατόριο

Τις τεχνικές upselling καθώς και τη χαρτογράφηση του προφίλ πελατών εστιατορίου αναπτύσει η F&B Consultant, κα Μάγδα Πειστικού στο διαδικτυακό σεμινάριο της Workathlon με τίτλο: "Upselling στο Εστιατόριο"

Εκπαίδευση εξ αποστάσεως για τις σχολές τουριστικής εκπαίδευσης

Από τα μέσα Μαρτίου, εφαρμόζεται η εξ αποστάσεως διδασκαλία στις Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού, δίνοντας τη δυνατότητα στους σπουδαστές να συνεχίσουν να παρακολουθούν τα μαθήματα των σχολών τους από το δικό τους χώρο. 

Μεγάλη συμμετοχή στο επαγγελματικό σεμινάριο του Ομίλου Xenos Hotels & Resort

Διακόσιοι πενήντα συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα πήραν μέρος στο επαγγελματικό σεμινάριο για τον Τουρισμό που διοργάνωσε ο Όμιλος “Xenos Hotels & Resorts” από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Tui Blue Caravel Resort & Spa στο Τσιλιβί Ζακύνθου.

INΣΕΤΕ: Σεμινάριο για τη διαχείριση εσόδων ξενοδοχείων από το ΕΗL Advisory Services της Ecole hôtelière de Lausanne

Το ΙΝΣΕΤΕ διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά, σεμινάριο για επαγγελματίες στον τομέα των πωλήσεων και της διαχείρισης εσόδων ξενοδοχείων από την EHL Advisory Services SA, το consulting branch του κορυφαίου παγκοσμίως εκπαιδευτικού ιδρύματος Ecole hôtelière de Lausanne.

Πηγή: Δήμος Κέας

Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Τουρισμού στην Κέα - Έως 13 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τον τουρισμό διοργανώνει ο  Δήμος Κέας θέλοντας να ενισχύσει τους Δημότες που στελεχώνουν ή πρόκειται να στελεχώσουν τις τουριστικές μονάδες της περιοχής. 

Tο Σχολείο Τουρισμού OnTour γίνεται ΝΕΧΤ GEN και έρχεται στην Αθήνα

Στις 25 και 26 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΝΕΧΤ GEN, μία νέα εκδήλωση του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ), που γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη να προσφερθεί διαφοροποιημένη και στοχευμένη γνώση, έμπνευση και καθοδήγηση στα νέα ταλέντα του τουρισμού της Ελλάδας.

Σεμινάριο: Το Σωσίβιο του νέου επιχειρηματία

Σεμινάριο με θέμα "Το σωσίβιο του νέου επιχειρηματία" διοργανώνει η Stellar Light, στις 30 Μαρτίου 2019. Οι συμμετέχοντες μπορούν να το παρακολουθήσουν και διαδικτυακά.

To Σχολείο Τουρισμού OnTour ταξιδεύει για δεύτερη φορά στη Xίο

Στις 27 και 28 Μαρτίου θα διοργανωθεί το 2ο Σχολείο Τουρισμού OnTour ΧΙΟΥ, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου.

Σεμινάριο ΙΝΣΕΤΕ - Lausanne Hospitality Consulting για τη μεγιστοποίηση των εσόδων

εμινάριο για τη μεγιστοποίηση των εσόδων και διαχείριση διανομής πραγματοποιεί το ΙΝΣΕΤΕ από 18 - 21 Μαρτίου 2019, φέρνοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά, τη Lausanne Hospitality Consulting, του ελβετικού εκπαιδευτικού ιδρύματος Ecole hôtelière Lausanne. 

Financial Times: Ποια είναι τα καλύτερα MBA στον κόσμο για το 2019

Η λίστα με τα 100 καλύτερα MBA στον κόσμο σύμφωνα με έρευνα της KPMG για λογαριασμό της Financial Times.

ΙΝΣΕΤΕ - eCornell: Τρίτος κύκλος μαθημάτων με τη στήριξη της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Αθήνα

Η στρατηγική συνεργασία ΙΝΣΕΤΕ – Cornell University συνεχίζεται, με τη στήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα

Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για να γίνετε επιχειρηματίες από το MIT

Αποκτήστε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνετε επιχειρηματίες καθώς και τη φιλοσοφία των νεοϋφών επιχειρήσεων (startups)  στο δωρεάν διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του πανεπιστημίου ΜΙΤ της Μασαχουσέτης.