Liostasi Hotel & Suites: Συνεργασία του της Ίου με τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου

Ο κ. Λευτέρης Λαζάρου επιλέγει τοπικά προϊόντα της Ίου για το νέο μενού του Liostasi Hotel & Suites

Συντάκτες: 

Τη συνεργασία του με τον Έλληνα σεφ κ. Λευτέρη Λαζάρου ανακοίνωσε το  Liostasi Hotel & Suites στην 'Ιο. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας ο κ. Λαζάρου υπογράφει το νέο κατάλογο του εστιατορίου Grandma’s και του ολοκαίνουργιου μεζεδοπωλείου του ξενοδοχείου, ενώ έχει επίσης επιμεληθεί τα εδέσματα του πρωινού.

«Θέλοντας να αναβαθμίσουμε το ήδη επιτυχημένο εστιατόριό μας Grandma’s και να το εδραιώσουμε ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια δημιουργικής ελληνικής κουζίνας των Κυκλάδων, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου. Έτσι ανακοινώνω με μεγάλη χαρά τη σύμπραξή μας με τον κορυφαίο Έλληνα σεφ κ. Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος αναλαμβάνει μαζί με την ομάδα του να μας συμβουλεύσει και να υποστηρίξει το νέο μας executive chef στην παροχή μιας ελληνικής κουζίνας υψηλού επιπέδου που θα συνδυάζει το παραδοσιακό χαρακτήρα με κοσμοπολίτικες πινελιές», ανέφερε ο κ. Αρτέμης Δεναξάς, ιδιοκτήτης του Liostasi Hotel & Suites, μετά την επίσκεψη των νέων συνεργατών στο ξενοδοχείο και σε παραγωγούς τροφίμων και ποτών της Ίου.

Το ρόλο του executive chef του ξενοδοχείου αναλαμβάνει ο κ. Αλέξανδρος Λέπεσης. Ο κ. Λέπεσης έχει εργαστεί σε βραβευμένα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Ελλάδας, της Γαλλίας και των ΗΠΑ όπως λ.χ. στα γαλλικά εστιατόρια GAYA par Pierre Gagnaire, Agape και Caius, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Sani Resort και στα ελληνικά εστιατόρια Αθήρι και Etrusco του Έκτορα Μποτρίνι.