Παρουσίαση της Skyscanner στην Ελλάδα

skyscanner-event-athens-2017-video-screenshot

Η μηχανή σύγκρισης τιμών τουριστικών υπηρεσιών, Skyscanner πραγματοποίησε την πρώτη της παρουσίαση στην Ελλάδα με θέμα «Ταξίδεψε έξυπνα με την Skyscanner».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με οικοδεσπότες τον Murat Ozkok-Ohr, Skyscanner Growth Manager και τη Σταματίνα-Σεμίνα Μεγρέμη, Junior Growth Executive, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Αθήνα από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Εδιμβούργο.

 

 

Ο Murat Ozkok-Ohr τόνισε ότι η  Skyscanner προσφέρει στον ταξιδιώτη εργαλεία (tools)  & features που βοηθούν τον ταξιδιώτη να βρει φθηνά αεροπορικά/ξενοδοχεία/ενοικίαση αυτοκινήτου σε όλον τον κόσμο κι έδωσε έμφαση στις ταξιδιωτικές συνήθειες των Ελλήνων χρηστών μέσα από ένα mini Skyscanner quiz:

  • Για ποια χώρα ψάχνουν περισσότερο αεροπορικά εισιτήρια οι ‘Έλληνες; 
  • Ποια πόλη είναι η πιο δημοφιλής στις αναζητήσεις των Ελλήνων;
  • Από ποια χώρα είναι η Ελλάδα πιο δημοφιλής προορισμός στην αναζήτηση; 
  • Πόσο νωρίτερα από την ημέρα του ταξιδιού κλείνουν αεροπορικά εισιτήρια οι ‘Έλληνες;

Ο Murat Ozkok-Ohr τόνισε ότι αυτού του είδους τα δεδομένα είναι μόνο ένα μικρό δείγμα των στοιχείων που έχει η Skyscanner στη διάθεσή της!

Στη συνέχεια, κληρώθηκαν οι σωστές απαντήσεις και δυο τυχεροί κέρδισαν από δυο εισιτήρια μετ’ επιστροφής με τη νέα διεθνή αεροπορική εταιρεία COBALT με έδρα την Κύπρο.

Η Skyscanner  είναι μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων και ενοικίασης αυτοκινήτου.

Τη διοργάνωση του event “ Tαξίδεψε έξυπνα με την Skyscanner!” είχε η ΤCS, ένα marketing agency που ειδικεύεται στο influencers marketing σε Ευρώπη, Νότια Αμερική, Αυστραλία και Αφρική. 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.