Ξεκίνησε η σαιζόν για την Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises σηματοδότησε στις 10 Μαρτίου το ξεκίνημα της φετινής τουριστικής περιόδου με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Nefeli και την κρουαζιέρα «Εικόνες Αιγαίου». Παράλληλα, η εταιρεία εγκαινιάζει φέτος το δρομολόγιο «Πανοραμικό Αιγαίο», τις νέες 3-ήμερες, 4-ήμερες και 7-ήμερες κρουαζιέρες που ξεκινούν από τις 14 Απριλίου.

Το «Πανοραμικό Αιγαίο» (14 Απριλίου – 30 Ιουνίου & 08 Σεπτεμβρίου – 27 Οκτωβρίου)  θα επισκέπτεται αρχαίες πόλεις, θρυλικά λιμάνια και τοπία αστείρευτης ελληνικής ομορφιάς. Οι επιβάτες στις νέες 3-ήμερες, 4-ήμερες και 7-ήμερες κρουαζιέρες, θα επισκεφθούν τα Χανιά και τα ιστορικά μέρη της Πελοποννήσου, όπως το Ναύπλιο, τις Μυκήνες και την Επίδαυρο, αλλά και τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς της Ελλάδας, όπως τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Ρόδο.

Το Celestyal Olympia θα αντικαταστήσει το Celestyal Nefeli στις κρουαζιέρες «Εικονικό Αιγαίο» στις 14 Απριλίου. Επιπλέον, εντάσσεται η Σάμος, για πρώτη φορά φέτος, στους προορισμούς της Celestyal Cruises, στις 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες «Εικόνες Αιγαίου», παρέχοντας όμως στους επιβάτες την δυνατότητα να επιλέξουν αν θα επισκεφθούν τη Σάμο ή το Κουσάντασι. Με την προσθήκη των νέων προορισμών στα δρομολόγια της, αλλά και τη διατήρηση της κρουαζιέρας «Εικόνες του Αιγαίου» και «Ειδυλλιακό Αιγαίο», η εταιρεία  θα προσεγγίζει 15 λιμάνια, μεταφέροντας τους επιβάτες της σε διάσημους ελληνικούς προορισμούς αλλά και σε μερικά από τα, όχι τόσο γνωστά, διαμάντια του Αιγαίου. Στο πλαίσιο αυτό, αναμένονται 651 προσεγγίσεις από τα πλοία της εταιρείας για την τουριστική περίοδο  2017.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.